Wspomóż Nas

UWAGA !!!

ZMIANA NR KONTA FUNDACJI !!!

OTO NASZ NOWY NR KONTA              Nr konta Fundacji

(BANK ZACHODNI WBK)

Fundacja „Oswoić Jedzenie”d02 1090 1476 0000 0001 3648 750       (bank BZ WBK)

DANE DO PRZELEWU:

Al. Jana Pawła II 5B/39

62-030 Luboń

tytuł przelewu: „darowizna na cele statutowe” – wówczas będziecie mogli sobie wpłatę odliczyć w rozliczeniu PIT i tym samym umniejszyć swój podatek dochodowy 🙂

(bank BZ WBK)  dddd (bank BZ WBK)  (bank BZ WBK)  (bank BZ WBK)

Kochani, zwracam się do Was z gorącą prośbą o przekazanie choćby złotówki na cele statutowe Fundacji Oswoić Jedzenia. Obecnie jesteśmy w trakcie realizacji w Poznaniu naszego pierwszego projektu obejmującego dwa jednakowe cykle wykładów z warsztatami wraz z grupami wsparcia – po 5 spotkań w każdym cyklu (harmonogram znajduje się na Facebooku Fundacji oraz w zakładce Aktualności).

Jednak nie chcemy na tym poprzestać. Mamy zamiar zorganizować takie spotkania także w innych miastach Polski. Fundacja powstała by jak największa grupa ludzi dowiedziała się czym jest neofobia żywieniowa oraz jak pomóc rodzicom dziecka z neofobią – a my gotowi jesteśmy, by o tym mówić.  Wy również możecie przyczynić się do tego, byśmy szybciej pojawili się w Waszym mieście.

PAMIĘTAJCIE – WSPÓLNIE MOŻEMY ZDZIAŁAĆ WIELE.  KAŻDA KWOTA JEST NA MIARĘ ZŁOTA!

Monika Pasak

Prezes Fundacji